MediaTok
ChatBot X
Opening hours: Mon - Fri 10:00 am / 6:00 pm
Email: mediatok.nl@gmail.com

Retourneren van producten

  1. Een consument kan een online aankoop gedurend een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van reden ontbinden op voorwaarde dat:

 

  1. De bedanktijd van 14 dagen zoals in lid 1 genoemd, vangt aan:

Zodra de consument bevestigd heeft dat hij digitale inhoud via internet gaat afnemen

Producten moeten in originele staat worden geretourneerd en mogen niet gebruikt, incompleet, of beschadigd zijn.

Bij gebruik, onvolledigheid, of schade kan er waardevermindering plaatsvinden.

2. Retourkosten voor Grote Artikelen

Voor grote artikelen zoals wasmachines, koelkasten, drogers, gasfornuizen en elektrische fornuizen bedragen de retourkosten €70.

3. Gratis Retourneren bij Defecten

Gratis retourneren is alleen van toepassing op defecte artikelen.

Bij alle andere gevallen draagt de klant bij aan een deel van de retourkosten.

4. Zelf Retourneren

Klanten kunnen ervoor kiezen het artikel zelf te retourneren.

Grote artikelen kunnen worden afgeleverd in de showroom op Mozartlaan 2B, 7002MB, Doetinchem.

Kleinere artikelen, zoals stofzuigers of waterkokers, kunnen via bezorgbedrijven zoals Post.nl of DHL worden teruggestuurd.

5. Retourprocedure via de Website

Retourneren moet via de website worden gedaan.

Voor reparaties geldt dat producten met 1 jaar garantie vallen onder de Media Tok garantie.

Klanten moeten een aanvraag indienen via de website door op het reparatie-icoon te drukken en de vereiste informatie in te vullen.

Bij reparatieaanvragen is het verplicht om een factuur in te leveren; zonder factuur wordt er geen garantieservice verleend.

 

Vergoeding van bezorgkosten

  1. Indien de consument tijdig zijn herroepingsrecht gebruikt heeft gemaakt en als gevolg daarvan tijdig de volledige bestelling aan Media Tok heeft geretourneerd, dan zal Media Tok eventuele door de consument betaalde verzendkosten binnen 14 dagen na ontvangst van tijdig en volledig geretourneerd bestelling aan de consument terugbetalen. Dat is inclusie de plaats en installatie kosten indien dat van toepassing is.
  2. De kosten voor bezorgen komen slechts voor rekening van Media Tok voor zover de volledige bestelling wordt geretourneerd.

 

Vergoeding retourkosten

Indien de consument een beroep doet op zijn herroepingsrecht en volledige tijdig retourneet, dan komen de kosten voor het retourneren van de volledige bestelling voor rekeningen van de consument, tenzij de consument de volledige bestelling retourneert naar het door Media Tok aangegeven retouradres.

Indien de consument een beroep doet op zijn herroepingsrecht en volledige tijdig retourneet en wil het product door Media Tok laten retourneren dan zullen kosten van €70 in rekening gebracht.

Annuleren na verzending

Zodra een product verzonden is, dienst de klant alsnog de retourkosten te betalen. Dat is omdat het product al verzond is en niet meer op ons magazijn is. De retour kosten bedrag is 70 euro. 

Retouradres bestelling bij herroeping

Indien de consument gebruikmaakt van zijn herroepingsrecht en het product zelf bij Media Tok aflevert, dan betaalt de klant geen retour kosten.

Het adres waar producten naar geretourneerd kunnen worden is; 

Media Tok, Mozartlaan 2B, 7002MB, Doetinchem

 

Media Tok