MediaTok
ChatBot X
Opening hours: Mon - Fri 10:00 am / 6:00 pm
Email: mediatok.nl@gmail.com

Bestellen, wijzigen of annuleren

 

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Plaats je producten in je digitale winkelmandje via de grote paarse knop. Bij het kopen van een bestelling wordt er meteen een account voor je aangemaakt in ons website. Onthoud het wachtwoord en de gebruikersnaam goed. Deze heb je nodig om je bestelling te volgen, wijzigen of te annuleren.

 

Hoe annuleer ik mijn bestelling?

Je kunt je bestelling annuleren door naar order te gaan in je eigen account via ons website. Als je op je bestelling klink krijg je het knop annuleren. Druk deze een keer en daarna druk nog een keer op de knop bevestigen en zo word je bestelling geannuleerd. 

 

Hoe wijzig ik mijn bezorgadres?

Bezorgadres van lopende bestelling Zodra je jouw bestelling hebt geplaatst, kan je zelf het bezorgadres van die bestelling niet meer aanpassen. Hoe je jouw adres nog wel kan wijzigen hangt af van de bezorgdienst die jouw pakketje bezorgt.

Bezorging door PostNL Heb je nog geen verzendbevestiging ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice om je adres te wijzigen. Als je wel al een verzendbevestiging hebt ontvangen, wijzig je je adres via ‘bezorging wijzigen’ in de Track en Trace van PostNL. Als je pakketje al te ver in het bezorgproces is, kan dit helaas niet meer, ook niet via de klantenservice. Er staat dan een melding op je Track en Trace pagina. Je kan de bewoners van het foutieve adres vragen of je het pakketje daar kan ophalen, of ze vragen om je pakketje te weigeren. Je bestelling gaat dan terug naar Mediatok en je krijgt binnen 5 dagen je geld terug.

 

Bezorging door Mediatok: Bij grote artikelen zoals een wasmachine of een koelkast, kunt u ons een bericht sturen via de Chabot of whatsapp om je aangegeven bezorgadres te wijzigen. Probeer dat zo snel mogelijk te doen. Als jouw bestelling al ver in het bezorgproces zit, moet het bezorgmoment mogelijk ook aangepast worden bij een adreswijziging.

 

Bezorgadres in account Ben je bijvoorbeeld verhuisd en wil je het bezorgadres in je account wijzigen? Dat kan! Ga in je Mediatok-account naar het kopje ‘Adressen’. Hier pas je jouw bezorg- en factuuradres eenvoudig aan.

 

Hoe wijzig ik mijn bestelling?

Je bestelling wijzigen kan alleen als je nog geen verzendbevestiging hebt gekregen. Neem contact op met onze klantenservice om de naam of het adres van je bestelling aan te passen. Je kunt via de chatbot of via whatsapp contact opnemen op de volgende telefoonnummer: (0684484403)

Media Tok